Tervetuloa uuteen lehteen, Vaasan lukija!

Tänään 1. syyskuuta 2021 ilmestyy ensimmäinen Vaasa-kaupunkilehti.

Vaasa on tehty juuri sinulle. Sinulle, vaasalainen tai tämän seudun asukas, joka olet kiinnostunut täkäläisistä ihmisistä, tapahtumista, uutisista, kulttuurista, historiasta ja urheilusta. Me kerromme niistä sinua ajatellen.

Uudistimme lehden nimen ja ulkoasun entistä raikkaammaksi, selkeämmäksi ja modernimmaksi. Kaupunkilehti on nyt päivitetty tälle vuosikymmenelle.

Lehti on kohtaamispaikka

Vaasa on ihmisten kohtaamispaikka, ja haluamme osaltamme luoda kaupunkilaisten me-henkeä.

Löydät lehdestämme tutut, suositut palstat: Menot, Ruusut ja risut ja Kirpparin. Siellä saattaa olla jotain juuri sinulle!

Uusi kohtaamispaikka on Tätä mieltä -sivumme, jossa kuuluu jatkossa lukijoiden ääni.

Erityisen iloinen olen toisesta uutuudesta, kolumneista. Kolumneja kirjoittavat vuorotellen yhdeksän erilaista, kiinnostavaa ja tunnettua vaasalaista, joille kotiseutu on rakas.

Jakelualue ulottuu kuuteen kuntaan

Kaupunkilehden ytimessä ovat alueen asukkaat ja yritykset, joille paikallinen lehti on tärkeä ilmoituskanava. Vaasa hengittää kotikaupungin tahtiin.

Koska kaupunki elää tiukassa symbioosissa ympäröivien kuntien kanssa, mekään emme unohda niitä. Tämän päivän lehdessä on esimerkiksi juttua Laihialta.

Jakelualueemme kattaa Vaasan lisäksi Mustasaaren, Vöyrin, Maalahden, Laihian ja Isonkyrön Tervajoen.

Lehti jaetaan ilmaiseksi kaikkiin koteihin tällä alueella kerran viikossa, keskiviikkoisin.

Kannattaa ottaa Vaasa myös some-seurantaan ja vierailla ahkerasti verkkosivullamme, sillä olemme monikanavainen media. Eri kanavissa on hiukan erilaista, kiinnostavaa sisältöä.

Journalistisesti toimitettu lehti

Vaasa on kaupunkilaisten ja lähiseudun oma lehti, joka ei kilpaile päivittäin ilmestyvien maakuntalehtien kanssa. Emme ole uutislehti, mutta nostamme esiin vaasalaisille tärkeitä asioita.

Uudistunut lehtemme yhdistää vaasalaista lehdistöhistoriaa kahdelta suunnalta.

Kaupunkilehti on ilmestynyt Vaasassa vuodesta 1983 lähtien, ja ennen Vaasa-nimeä sen nimi on muuttunut jo kahdesti. Kaupungissa ilmestyi myös sanomalehti Vaasa vuosina 1903–1984. Sen klassinen logo koristaa tästä lähtien kaupunkilehden etusivua ja verkkosivua.

Lehtemme on poliittisesti sitoutumaton, journalistisesti toimitettu, suvaitseva ja noudattaa Julkisen sanan neuvoston määrittelemiä Journalistin ohjeita.

Toivottavasti viihdyt Vaasa-lehden seurassa!