Jaa meille onnenhetkesi – Kokoamme kuvagallerian vaasalaisten onnesta

Vaasan seudun tavoitteena on olla maailman onnellisin paikka.

Vaasan kaupunki ja Vasek ovat järjestäneet onnellisuuskampanjan, joka on edennyt finaalivaiheeseen. Maailman onnellisimman tittelistä kisaavat Anni Ruostekoski, Sebastian Da Costa ja Maija Mäki. He saivat loppukesästä vieraakseen toimittaja Maria Veitolan, joka tutustui kolmikkoon ja heidän arkeensa. Samalla hän selvitti, mistä finalistien onnellisuus koostuu.

Maria & maailman onnellisimmat -videosarja julkaistaan syyskuun 15. päivä. Videoiden perusteella suomalaiset saavat äänestää maailman onnellisimman ihmisen. Tutustumme finalisteihin tarkemmin seuraavassa lehdessämme.

Vaasalaisten onnenhetket kuvina

Kun kerran Vaasa tavoittelee maailman onnellisimman paikan kärkisijaa, täytyy kaupungin puhkua onnea.

Me Vaasa-lehden toimituksessa haluaisimme tietää, mistä sinun onnesi koostuu. Lähetä meille kuva onnellisesta hetkestäsi lyhyen saatetekstin ja nimesi kanssa.

Onnenhetken voi lähettää joko sähköpostilla osoiteeseen toimitus@vaasalehti.fi tai jakaa Instagramin kautta. Jaa kuva Instagramin julkisesta profiilistasi ja merkitse se tunnisteella #onneavaasassa.

Onnenhetken ei tarvitse kuvata kaikkea, mikä sinut saa onnelliseksi. Se voi olla palanen sitä, joka tekee sinut kyseisessä hetkessä onnelliseksi, kuten puolison keittämä aamukahvi, koiran hännänhuiskutus tai syksyn sato.

Kokoamme lukijoidemme onnenhetket, ja jaamme ne seuraavassa lehdessämme. Osallistumisaikaa kyselyyn on 13.9.saakka.