Yleisöltä

Aluevaalit: Pohjanmaa tarvitsee tulevaisuuteen katsovia edustajia

Aluevaalien alla on rauhoittavaa, että monet ehdokkaat puhuvat ja lupaavat lämpimästi kaikkea, mitä voidaan parantaa, vahvistaa ja turvata.

Parannuksia luvataan, mutta samalla sen pitäisi olla halvempaa. Miten se toimii?

Miten onnistumme säilyttämään ainakin sen tason, mikä meillä on tänään, kun tiedämme, että kustannukset nousevat jatkuvasti?

Se edellyttää tiukkaa kustannusten valvontaa, se vaatii voimakkaita kehitysponnisteluja ja edustajia, joilla on suoraselkäisyyttä priorisoida vaikeissa kysymyksissä.

Pohjanmaa voi olla edelläkävijä osallistumalla aktiivisesti uusien ratkaisujen kehittämiseen. Tämä myös luo uusia työpaikkoja.

Kehittäminen on välttämätöntä vallitsevan henkilöstöpulan ratkaisemiseksi. Ei riitä, että koulutetaan enemmän ja kompensoidaan paremmin.

Pitää uudistua, on toimittava uusilla tavoilla, teknisten ja digitaalisten apuvälineiden käytön lisäksi yksinkertaistamalla hierarkkisia rakenteita ja jakamalla vastuuta enemmän itsehallinnollisissa tiimeissä.

Samalla meidän on oltava avoimia vaihtoehtoisille ratkaisuille, eikä lukita itseämme ideologisiin tapoihin järjestää hyvinvointia.

Kolmas sektori ja yksityiset toimijat ovat tärkeä osa hyvinvointiamme.

Pohjanmaa tarvitsee tulevaisuuteen katsovia edustajia, jotka priorisoivat kehitystä, toimivat faktapohjalta, näkevät kokonaisuuksia ja uskaltavat tehdä vaikeitakin päätöksiä.

Minulla on tarvittava osaaminen, motivaatio ja päättäväisyys. Haluan olla äänesi.

Samuel Broman

Aluevaaliehdokas, RKP, Mustasaari

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka