Pääkirjoitus

Vaasalaiset rakastavat pizzaa

story-image
Kuva: Jarno Pellinen
  • Laura Krohn

Pizzeria-äänestys räjäytti potin Vaasa-lehden Vaasan paras -äänestyksissä. Suosittuja kategorioita ovat olleet myös kahvila ja ruokaravintola, mutta nyt tuli kolminkertaisesti ääniä. 1150 lukijaa halusi kertoa vankan, omaan kokemukseensa perustuvan mielipiteensä siitä, mikä on Vaasan paras pizzeria.

Vaasa on siis pizzakaupunki. Sitä on siivittänyt myös legendaarinen vaasalainen Rabbe Grönblom, joka perusti Kotipizza-ketjun ja sen ensimmäisen ravintolan vuonna 1987 Vaasan Suvilahteen. Grönblomin aikaansaannoksia on myös Rax.

Nykyään Vaasassa on todella paljon pizzerioita, jotka tarjoavat pizzoja joka makuun. On klassikkopizzaa, artesaanipizzaa ja kebab-pizzerioiden tarjonta on runsas. Tämä näkyi myös äänestyksessä, sillä lähes 40 eri paikkaa sai ääniä. Keskustan paikkojen lisäksi kaupunginosissa on omat lähipizzeriat. Jokaisella on oma vannoutunut asiakaskuntansa. Liki jokainen äänestäjä jätti kattavat perustelut: kehuttiin monipuolista valikoimaa, pizzapohjia, salaattipöytää, tillimakaronejakin.

Makuasioiden lisäksi äänestäjät arvostivat myös tunnelmaa, palvelua, mukavia kohtaamisia.

Varsinkin voittajapizzeria keräsi valtavasti tunnustusta palvelualttiista henkilökunnasta, tietysti maukkaiden pizzojen lisäksi. Lue täältä enemmän Vaasan parhaasta pizzeriasta!

Vaasan paras -kilpailussa on tulossa vielä kolme äänestystä. Ystävänpäivän kunniaksi lanseeraamme Vaasan paras treffipaikka -äänestyksen. Ensitreffit pidetään monesti kupillisen tai lasillisen äärellä. Mutta myös pitkäaikaisen kumppanin kanssa voi järjestää romanttiset illallistreffit. Molemmissa tilanteissa mukava ympäristö ja paikan tunnelma on tärkeää.

Keväällä etsitään vielä Vaasan parasta ravintolatyöntekijää ja kisan päättää Vaasan paras lounasravintola -äänestys, josta varmasti myös todella monella on sanansa sanottavana.

Hyvää ystävänpäivää! Ystävät ovat niin tärkeitä, että heitä on syytä muistaa ja ilahduttaa jollain kivalla teolla. Menkää vaikka yhdessä pizzalle, vuorotellen kummankin suosikkipizzeriaan!

Jos kaipaat ystävää, sellainen on saatavissa myös ystävätoiminnan kautta. Kerromme uusimmassa lehdessä ja verkkojutussa ihanan tarinan vaasalaisesta ystäväparista.

SPR järjestää tärkeää toimintaa, mutta vapaaehtoisista on pulaa ja ystävää toivova joutuu odottamaan aivan liian pitkään. Ehkä sinä voisit ryhtyä ystäväksi?

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Jaa artikkeli
Lounaspaikka